Ahmet Davutoğlu'na İskender kebap tepkisi/ Video

Bursa ziyaretinde İskender yemek için lokantaya giren Bakan Davutoğlu'nun arkasından öfkeli bir ses yükseldi: Ben 15 yıldır burdan geçiyorum bir kez yiyemedim!

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mart 2013 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu , İskender kebabı yemek için girdiği kebapçıda beklerken, kebapçının önüne gelen Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, "Ben 15 yıldır buradan geçiyorum. Bir kez yiyemedim. Sayın bakana afiyet olsun. Ama memur da yesin" diye bağırdı. Bakan Davutoğlu bu sözleri duymazken, Avcı polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

AKP Bursa İl Teşkilatı'nın Crowne Plaza Otel'de düzenlediği hizmet içi eğitim programına katılmak üzere bugün eşi Sare Davutoğlu ile birlikte uçakla Bursa'ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kebapçıya giderek İskender kebap yemek istedi. Bakan Davutoğlu ve eşi kebapçıda siparişi verilen kebabı beklerken, dükkanın önüne gelen Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, "Ben 15 yıldır buradan geçiyorum. Bir kez İskender yiyemedim. Sayın bakana afiyet olsun. Ama memur da yesin" diye bağırdı. Çevrede önlem alan polisler tarafından uzaklaştırılan Avcı, hükümetin postacıların yıpranma hakkını vermediğini söyleyip, "Ben sıkıntımızı anlatmak istiyorum. Aldığımız ücretlerin yetersiz olduğunu söylemek istiyorum. O benim bakanım. Kime sesleneceğim" dedi. Avcı, daha sonra ekip otosuna bindirilerek uzaklaştırıldı. Avcı'nın tepkisini duymayan Bakan Davutoğlu ile eşi Bursa Valisi Şahabettin Harput ve eşi ile birlikte birer porsiyon İskender yedi. Davutoğlu, Bursa'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber